Advertenties

Meer en meer gaan bedrijven online. Bannering, business leads of het simpelweg plaatsen van een logo kan je een inzicht geven wie, waar, hoelang klikt of kijkt. Maar stel je even de vraag of het eigenlijk wel legaal is deze info zo maar te (her)gebruiken.

Bij magazines en vakbladen zijn deze gegevens uiteraard moeilijker te traceren, nochtans liegen de CIM-cijfers er niet om. Maar één ding is zeker, je mag de gedrukte media niet vergeten. De vakmagazines zijn effectief de moeite waard, ze worden gelezen. En eens een advertentie geplaatst, krijg je er meestal wel een ander soort publicatie gratis bij.

Tevens zeggen advertenties veel meer dan een link op een webpagina, ze roepen een emotie of herinneringen op. Een magazine blijft vaker liggen, wordt zelden in één keer uitgelezen en wordt nadien doorgegeven aan collega’s, familieleden of buren…

Wij van LYCOM geloven er in, al is het maar voor je naamsbekendheid of het verdringen van een concurrent, ook in de gedrukte pers moet jouw bedrijf vertegenwoordigd zijn. Graag maken we aan de hand van analyses duidelijk welk vakblad geschikt is voor welk product of fabrikant. Daarnaast kunnen wij ook enkel jouw advertentie laten plaatsen. Een bijzondere lay-out of een mooie afbeelding brengt het geheel al vlug onder de aandacht. Want niet alles hoeft onderzocht te worden. Aan jou de keuze.

kilgore-761313